دماند از فراز سرکچال - آذر 1384- عکس: اشکان رضوانی

درباره انجمن?????? ? عضويت??? ??? ?فصلنامه اوجمطالب آموزشیگالری عکسديدگاهگروه دانشکده ها?? ? ?

... کوه به عشق جان گرفت

آن زمان که فرهاد در بيستون جان به عشق داد، کوه به عشق جان گرفت.

از زمان تاسيس دانشگاه تهران در سال 1313 که اکنون بيش از هفتاد سال از تاسيس آن می گذرد، کوهنوردي جزيي ثابت از فعاليت هاي ورزشي بوده است که در دانشگاه تهران انجام شده اند. گروه کوهنوردي دانشکده فني دانشگاه تهران که در دهه 30 شکل گرفت دليلي است بر اين مدعا. اين گروه به عنوان اولين کانون کوهنوردي دانشجويي کشور کار خود را آغاز کرد و در پرونده درخشان خود برنامه هايي چون اولين صعود زمستاني به قله خلنو در سال 1352 و اولين صعود دانشجويان به ديواره علم کوه در سال 1354 از مسير فرانسويها را دارد. گروهي که در کنار فعاليتهاي کوهنوردي خود، فعاليتهايي نظير ساخت پناهگاه و جانپناه را نيز داشته است. از آن جمله مي توان به احداث دو پناهگاه و جانپناه در سال 1355، پناهگاه تخت فريدون در ارتفاع 4350 متري در شمال شرق دماوند و پناهگاه شروين در منطقه بند يخچال که براي يادبود دو تن از کوهنوردان اين گروه که در يخچال دوبي سل و ديواره بند يخچال در سالهاي 53 و54 جانباخته بودند، اشاره کرد.

با چنين سابقه اي از ورزش کوهنوردي در دانشگاه تهران و جاذبه اي که کوهنوردي همواره در ميان دانشجويان داشته است و نمود آنرا در شکل گيري و فعاليت گروههاي کوهنوردي در دانشکده هاي فني، مديريت، فيزيک، هنر، حقوق و دامپزشکي مي بينيم، به منظور ترويج کوهنوردي به شکل علمي و براي انسجام بخشيدن به فعاليت گروههاي کوهنوردي موجود در دانشگاه تهران، انجمن کوهنوردي دانشگاه تهران با تلاش پيگير عده اي از دانشجويان علاقمند و همکاري صميمانه مسئولان  دانشگاه در پاييز سال 1379 تاسيس شد. و از آن تاريخ تاکنون، انجمن کوهنوردی دانشجویان دانشگاه تهران با سازماندهی فعالیت هایش در قالب تقویم های شش ماه در هر سال به فعالیت پرداخته است. ساماندهی و مديريت فعاليت های انجمن توسط شورايي منتخب از ميان اعضای انجمن صورت می گيرد. انتخابات شورای انجمن در نيمه اول اسفند هر سال انجام می شود.

:: اعضای شورا های انجمن::

در طول فعالیتهای انجمن در طی سالهای گذشته نفرات زیر به عنوان اعضای شورا انجمن انتخاب شده اند:

:: هيات موسس سال 1380 و سال 1381:: وحید آشتيان، بابک مولایی، هادی فضلی، امید عالمی، احمد میرزايي.

::شورای اول سال 1382:: امید عالمی، صادق صدر، معصومه ابوالحسنی، کاوه ممی زاده،  مهدی عباسوند.

:: شورای دوم سال 1383 :: امیر شیخ باقری، مجید رضايي، معصومه ابوالحسنی، سروش سمیانی، محسن وطن پرست، مجید دولتشاهی.

:: شورای سوم سال 1384 :: غلامرضا امنيان، نصیبه حسینی، میثم اکبری، احسان جنتی، هاله قاسمی فرد، فایزه فلاح، اشکان رضوانی.

:: شورای چهارم سال 1385:: هاله قاسمی فرد، غلامرضا فتحی، اشکان رضوانی، سيما فقيهی، يلدا قربانی، هادی بهادری، ايمان آذيش.

::  معرفی اساس نامه انجمن ::

احداث پناهگاه تخت فریدون - یال شمالشرقی دماوند- سال 1355 - عکس: آرشیو دانشکده فنی

احداث پناهگاه تخت فریدون - سال 1355

صعود زمستانه خط الراس سرکچال خلنو - سال 1352- عکس: آرشیو دانشکده فنی

صعود زمستانی به قله خلنو - 1352

صعود قله علم کوه - مسیر دیواره - سال 1354 - عکس: آرشیو دانشکده فنی

دیواره شمالی علم کوه - سال 1354

:: گزارش عملکرد انجمن ::

گزارش برنامه های کوهنوردی دانشگاه تهران در سال 1351

عملکرد سال 1383  (PDF، 5Mb)                                                        عملکرد سال  1384  (PDF, 15Mb)

:: تقدير و تشکر ::

از زمان تاسيس انجمن کوهنوردی در پاييز 1379 تا کنون، تداوم فعالیت های انجمن مرهون حمايت هاو پیشتیبانیهایی بوده است که از آن شده است. اعضای انجمن قدردان حمایت ها و هدایت هایی هستند که از طرف افراد زیر از انجمن شده است.

آقاي دکتر اميد معاون دانشجويي، آقای دکتر رجبی ریاست اداره کل تربيت بدنی، خانم ستاتيرا روحانيان کارشناس تربيت بدنی،

آقای مهندس میر عليرضا مهنا، دبیر کانون فارغ التحصیلان دانشکده فنی؛

و خانم ها و آقايان: ليلا بهرامی، فرخنده صادق، وارطان ذاکاریان، حسن جواهر پور، عباس جعفری، سلیم شالوم، سعيد مصلحی، انور علی محمد، محمد رهبری، جمشید محمدی، اردشیر منصوری، و کلیه کسانیکه  که ما را ياري داده اند.

درياچه نمك- كوير مرنجاب- پاييز 1384-عكس گلريز فرماني

|  صفحه اول   |   درباره انحمن    |    تقویم برنامه ها   |    عضویت   |   فصلنامه اوج    |   گزارش برنامه ها   |  مطالب آموزشیگروههای دانشکده ها   |   گالری عکس   |

|   ديدگاه   |   تماس با ما   |

© حق استفاده از مطالب این سایت برای انجمن کوهنوردی دانشجویان دانشگاه تهران محفوظ است.

استفاده از محتويات این سایت تنها باذکر ماخذ مجاز است.

ارديبهشت 1384